Jay Z ve Samsung'dan 5 milyon dolarlık anlaşma

Jay Z ve Samsung'dan 5 milyon dolarlık anlaşma

MAGAZİN Haberleri

Amerikalı ünlü şarkıcı Jay-Z, Samsung ile anlaşma yaparak yeni çıkacak albümünün öncelikle Galaxy'de yayınlanması karşılığında 5 milyon dolar alacak.

nbsp;Amerikalı ünlü rap şarkıcısı Jay-Z, telefon üreticisi Samsung ile anlaşma yaparak, yeni çıkacak albümünün ilk önce akıllı telefon Galaxy`de yayınlanması karşılığında 5 milyon dolar alacak. Rap şarkıcısı Jay-Z`nin 7 temmuz da piyasaya çıkacak olan yeni albümünü, Galaxy telefon sahipleri 3 gün önceden 4 Temmuzda ücretsiz olarak dinleyebilecekler. Jay-Z, Samsung ile yaptığı bu anlaşma sayesinde 5 milyon dolar alacak. Samsung kendi ürettiği Galaxy akıllı telefonlar için daha önceden 1 milyon şarkıyı piyasaya çıkmadan önce 72 saat önce satın almıştı. Samsung`un yeni müzik uygulaması, akıllı cep telefonlarında 24 hazirandan itibaren kullanılabilecek. Samsung, Apple`ın en son çıkardığı iTunes Radio uygulamasına, Jay-Z`nin yeni albümünü önceden yayınlayarak karşılık vermek istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...