Adebayor: Yeni evim Türkiye

Adebayor: Yeni evim Türkiye

SPOR Haberleri

Medipol Başakşehir'de adeta yeniden doğan ve ikinci baharını yaşayan Emmanuel Adebayor, beInSports'a önemli açıklamalar yaptı.

Türkiye'deki günlerini de anlatan Togolu ünlü golcünün satır başları şöyle:
 Togo Milli Takımı'na yapılan silahlı saldırıda o otobüsün içindeydim. Gözümün önünde insanlar öldü.
 Dehşet vericiydi. Bu travmayı atlatmam kolay olmadı. O zaman eşim hamileydi. Evimizdeki temizlikçi bardağı düşürse bile ürküyordum. O dönem Manchester City bana psikolog verdi. Togo Milli Takımı bırakmaya karar verdim.

TÜM TARAFTARLAR BENİ DAVET EDİYOR
 Başakşehir'e geldiğimde kulübüm yoktu. Tekrar sevdiğim ve tutkunu olduğum işe Başakşehir ile tutunmuş oldum. Yeni evim Türkiye.
 Türk haklı çok kibar, bana yaklaşımları çok iyi. Dışarıya çıktığımda; ister Beşiktaş taraftarı, ister Fenerbahçe taraftarı, ister Galatasaray taraftarı olsun hepsinin bana yaklaşımı çok iyi, çok kibarlar. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum.
 Bir benzinciye gittiğimde; insanlar durduruyor ve "Adebayor Galatasaray'a gel, başka takıma gel" diyorlar. Buraya gelmeden önce Eboue ve Drogba ile konuştum. Gelmemde en büyük faktör ise Alioum Saidou oldu. Saidou ile konuşunca ikna oldum.
 İlk geldiğimde Robin van Persie'nin telefonunu almıştım ama Türkiye numarası değilmiş. Nigel De Jong kardeşim gibi sevdiğim bir insan. Robin van Persie ile Arsenal'de güzel günler yaşadık ancak şu ana kadar görüşme fırsatımız olmadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...