Fabri’ye ince mesaj

Fabri’ye ince mesaj

SPOR Haberleri

Lyon maçında çalım sevdasına düşünce gol yiyen İspanyol eldivene hem destek hem de uyarı geldi: “Futbolda hata var, ama düzeltmek onun işi”

Lyon maçında çalım sevdasına düşünce gol yiyen İspanyol eldivene hem destek hem de uyarı geldi: "Futbolda hata var, ama düzeltmek onun işi"
Basın toplantısında Fabri'ye yönelik soruya da yanıt veren Fikret Orman, İspanyol kalecinin hatasını telafi edeceğine inandığını söyledi. Orman, "Fabri, bizim sevdiğimiz bir çocuk. İyi profesyonel, iyi kalpli bir çocuk. Kale zor bir bölge. Hatanın en çok sırıttığı yer burası. Fabri önümüzdeki Perşembe günü kurtaracağı toplarla telafi edecektir. Hata futbolda var ama onu düzeltmek de Fabri'nin işi. Hiç gol yemeden maçı bitirecek" ifadesini kullandı. Orman, Lyon maçına kadar Kartal mağazalarında yüzde 20 indirime gidileceğini de sözlerine ekledi.

FRANSIZLAR GELMİYOR
20 Nisan'da İstanbul'da oynanacak Beşiktaş-Lyon maçına konuk takım taraftarının gelmeyeceği duyuruldu. Kararın UEFA ve Fransız Büyükelçiliği ile anlaşmalı alındığı bildirildi. Kritik karşılaşmaya Lyon taraftarının yanı sıra Fransız ekibinin herhangi bir özel davetlisinin de gelmeyeceği sadece oyuncu, teknik ekip ve başkan Aulas'ın olacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...