Nani'den Galatasaray'a 'yeniden görüşelim' mesajı

Nani'den Galatasaray'a 'yeniden görüşelim' mesajı

SPOR Haberleri

Daha önce, "Türkiye'ye gitmem" diyen Manchester United'ın Portekizli yıldızı Nani, inadından vazgeçti. Menajeri Mendes "Yeniden görüşelim" mesajı attı.

Galatasaray'ın transferdeki en büyük hedefi Nani yeniden masaya geldi. Fatih Terim'in ısrarla istemesine rağmen, "Türkiye'ye gitmem" diyen Manchester United'ın Portekizli yıldızı, menajeri Jorge Mendes aracılığıyla fikir değiştirdiği mesajını iletti. Daha önceki görüşmelerin tıkanmasıyla rafa kaldırılan, başkan Ünal Aysal'ın "Yeni rakamlar telaffuz edilirse Nani yine masamıza gelir" diyerek açık kapı bıraktığı 26 yaşındaki oyuncu yıllık 5 milyon euro'da da indirim yaptı.

11 MİLYON EURO'YA BİTMELİ
Manchester United'da yılda 40 maçın altına düşmeyen, geçen sezon 15'i ilk 11 olmak üzere sadece 21 maçta görev alan Portekizli futbolcunun, yakınlarına "Ayrılık zamanı geldi" dediği belirtiliyor. Transferi yürüten genel müdür Sinan Kalpakçıoğlu ve CEO Lutfi Arıboğan, İngiliz ekibine bonservis için 8, Portekizli futbolcuya da yıllık 3 milyon euro verebileceğini iletti. ManU, bonservis için 8.5 milyon euro istiyordu. İlk görüşmelerde 5 milyon euro isteyen Nani'nin de fiyatı düşürmeye hazır olduğu, pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.

TEKLİFLER GURUR VERİCİ
Nani , Portekiz'in Rusya ile oynadığı hazırlık maçı sonrasında, "Geleceğime karar vermedim. Tekliflerin olması hoşuma gidiyor" diye konuşmuştu. Nani, Portekiz basınına ise "Galatasaray'ın teklifi cazip. Türkiye ve Galatasaray hakkında olumlu şeyler duydum. Türkiye'ye ön yargılı değilim" dedi. (fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...