Gezi'nin zararı eylemcilerden tahsil edilecek

Gezi'nin zararı eylemcilerden tahsil edilecek

GÜNDEM Haberleri

Mobese kayıtlarını mercek altına alan polis, esnafa zarar verip kamu mallarını yağmalayan provokatörleri tespit etti. Zarar bizzat eylemcilerden tahsil edilecek.

Gezi Parkı eylemlerin başladığı günden itibaren mobese kayıtlarını mercek altına alan polis, esnafa zarar veren kamu mallarını yağmalayan provokatörleri tespit etti. Zararın bizzat eylemcilerden tahsil edilmesi planlanıyor. Ankara'da polis, mobese görüntülerinden, olaylarda esnafın dükkanlarına zarar veren, camlarını indiren, yağmalayan göstericileri tespit etti. Söz konusu isimlerin, zarara uğrayan esnaf, belediye ve kamu kurumlarına verileceği, bu doğrultuda olaylarda mağdur edilenlerin doğrudan bu kişilerden şikayetçi olacakları ve zararın karşılanması için gerekli davaların bu kişilere açılacağı öğrenildi. Böylelikle zararın tazmini devletin kasasından çıkmayacak. (star)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...