Baskın planı

Düzenleyen:
Baskın planı

SPOR Haberleri

Erken gelecek bir golün turun habercisi olacağını söyleyen tecrübeli teknik adam “Aşırı motivasyon bize zarar verir. Soğukkanlı ve sakin kalacağız” dedi

Beşiktaş’ta bütün gözler perşembe günü oynanacak olan Lyon maçına çevrildi. UEFA Avrupa Ligi’nde tarihî bir fırsatın eşiğinde olan siyah-beyazlılar Lyon’daki ilk maçta alınan 2-1’lik mağlubiyeti telafi edip tur atlamanın planlarını yapıyor. Lyon’daki maçta 1-0 öndeyken bir dakika içinde 2 gol yiyerek turu zora sokan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncularını taktikten çok, psikolojik yönden maça hazırlıyor. Maça aşırı motive olmalarının ters tepeceğini düşünen Güneş “İlk maçta yaşananlar maçı saha boyutundan öteye taşıdı. Hem maç öncesi hem maç sırasında her türlü provokasyona karşı hazırlıklı olmalı ve soğukkanlılığımızı korumalıyız” ifadelerini kullandı. 
Yaslanmak yok
Lyon’dan daha iyi takım olduklarını ilk maçta gösterdiklerini söyleyen Şenol Hoca “Deplasmanda öne geçtik ve maçı da kazanmaya yakındık. Ancak yaşadığımız motivasyon kaybı üst üste iki gol yememize sebep oldu. Sahada her pası, her adımımızı düşünerek atmalıyız. Turun şifresi erken bulacağımız gol olacaktır. Bunu başarabilirsek hem gereksiz telaş yapmaktan kurtuluruz hem de rakibi baskı altına almış oluruz” diye konuştu. 90 dakika boyunca mücadeleden vazgeçmemelerini öğütleyen Güneş “Sadece savunmada değil, hücum bölgesinde de baskı kuracağız. Geriye yaslanmayacağız. Yapacağımız her baskı rakibi hataya zorlayacaktır” diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...