Fikret Orman'dan Ronaldinho açıklaması

Fikret Orman'dan Ronaldinho açıklaması

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman basın toplantısında transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Beşiktaş ikinci dönem başkanlığa seçilen Fikret Orman, basın toplantısı düzenledi. Bir gazetecinin Ronaldinho transferi ile ilgili sorusu üzerine Orman şu yanıtı verdi: "Bizde pazarlamaya yönelik transfer çalışması olmaz. Takıma katkıya sağlamaya yönelik transfer olur. Sahada oynayacak takımdır. İddialı bir takım kurmaya çalışıyoruz. Aceleci değiliz. Birkaç alternatifimiz var. Doğru takım kuracağız. Ücret yapılanması bizim istediğimiz şekilde olmalı. Ronaldinho'nun ücreti bizim istediğimiz seviyelerde olursa, takıma da katkı sağlayacağını düşünürsek, bu transfer gerçekleşebilir."
nbsp;
"Prosinecki ile ilgili bir girişimimiz olmaz"
Orman, Prosinecki konusunda ise "Önder Özen dün konuştu. Bize verdiği raporda vardı. Seçimden sonra da söyledim bir temasımız olmadı kendisiyle. Kayserispor başkanından gelen mesajı ben görmedim. Ama o mesajın sonrasında basına yansıtılması bence hatalı. Biz onların hocasını ayartmadık. Artık bu saatten sonra Robert Prosinecki ile ilgili bir girişimimiz olmaz" diye konuştu.
Beşiktaş'la adı geçen teknik direktör Slaven Bilic konusunda ise "Biliç ismi hiç yok" açıklamasını yaptı.
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...