Ev fiyatına iPhone 5

Ev fiyatına iPhone 5

TEKNOLOJİ Haberleri

GoldGenie'nin duyurduğu altın kaplama iPhone 5 fiyatları şaşkına çevirdi

GoldGenie, Gold Superstar ve Gold Superstar Ice adı altında iki yeni iPhone 5 kaplamasını duyurdu. ShiftDelete'nin haberine göre, GoldGenie adlı firma, bu sefer iPhone 5 için çıtayı epey yükseltmiş durumda. nbsp;Gold Superstar'da 200 gram ağırlığında 18K altın kaplama kullanılıyor ve ürünün fiyatı ise 48 bin sterlin (142 bin lira). Esas dudak uçurtan kaplama çeşidi ise Gold Superstar Ice adı verilen kaplama. nbsp;Gold Superstar'daki 200 gram ağırlığındaki 18K altın kaplamaya ek olarak, toplamda 364 tane pırlantanın kasaya dahil edildiği Gold Superstar Ice, 68 bin sterlin (201 bin lira) fiyat etiketine sahip.
Altın kaplama iPhone 5, meşe odunundan yapılan özel bir kutu ile beraber satışa sunuluyor. Bu kutunun içerisinde Apple earpods, Lightning kablosu, şarj cihazı ve çeşitlik dökümanlar yer alıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...