Fenerbahçe Kulübü, Demirören ve Hacıosmanoğlu'na ateş püskürdü

Fenerbahçe Kulübü, Demirören ve Hacıosmanoğlu'na ateş püskürdü

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin hiçbir kişi ve kurum tarafından korunmaya ihtiyacı yoktur. UEFA'dan randevu dahi alamayanların 3. sınıf mafya tavırlarından korkması acıdır.

TFF Mali Genel Kurulu'nda Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in sözlerine Fenerbahçe Kulübü çok sert cevap verdi. Yapılan açıklamada; "UEFA'nın ülke içi lobi ve çıkar ilişkilerinin gölgesinde alacağı her türlü hukuka aykırı kararın yegane sorumlusu TFF olacaktır" denildi. Genel Kurul'da yaşananları ibretle takip edildiği belirtilen açıklamada, "F.Bahçe'nin gündemi; hadsiz, sorumsuz ve en önemlisi temsil ettikleri çevrelerce dahi utanılarak takip edilen açıklamalara muhatap olamayacak ölçüde önem ve yoğunluğa sahiptir" ifadeleri kullanıldı.
ASIL KORUNMASI GEREKEN TFF'DİR
"Ancak anlaşılan o dur ki F.Bahçe'nin bu meşguliyeti, bazı savaş yağmacılarını harekete geçirerek durumdan vazife çıkarmalarına ve tarihi fırsatçılık sergilemelerine zemin hazırlamaktadır" şeklinde devam eden açıklamada, "Öncelikle belirtelim ki F.Bahçe Kulübü'nün hiçbir kişi ve kurum tarafından korunmaya ve savunulmaya ihtiyacı yoktur. Asıl korunması gereken TFF'nin ta kendisidir. Kendi kurum ve kurul kararlarının dahi arkasında duramayıp bu konuda UEFA'dan randevu dahi alamayan ve TFF'yi UEFA nezdinde 'bir hiç' konumuna getirenlerin, F.Bahçe adına katkı sağlaması beklenemez" denildi.
GALİZ VE YAKIŞIKSIZ HAKARETLER
Yıldırım Demirören için yazıda, "Adında 'Türkiye' ibaresi taşıyan bir kurumun başında bulunanların, 3. sınıf mafya tavrıyla yüzlerine karşı yapılan hakaretlerden korkarak; temsil ettikleri kulüpleri ve camiaları anında terk edecek karakterde olmaları acıdır" suçlamaları yapıldı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu için de, "Kendi kulüp ve camiaları için sadece F.Bahçe'ye ve etrafındaki herkese galiz ve yakışıksız hakaret etmekten başka bir şey yapamayanların aczi ortadadır. Önemle bilinmesi gereken husus, F.Bahçe Başkanı ile sorunu olanların F.Bahçe camiası ile de sorunu olacağı gerçeğidir" denildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...