Avantaj bizde

Düzenleyen:
Avantaj bizde

SPOR Haberleri

“2-1 bile bizim için iyi sonuçtu. Buna rağmen oyuncularım 2-2 yaptı. Bu mutluluk verici”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat maç sonrası, “İlk defa bir maça bu kadar kötü başladık. Rakip ilk 10-15 dakikada 2 gol bulmayı başardı. Bunun ardından oyunu ele geçiren taraf bizdik” derken, “İlk yarının son kısmında üstün olan taraf onlardı diyebiliriz. İkinci yarıda daha iyiydik. Lig ikincisine karşı skoru 2-2’ye getirdik. 2-1 bile bizim için avantajlı bir skor olurdu, 1-0 kazandığımız takdirde turu geçebilirdik. Başakşehir karşısında böylesine bir ortamda 2-2’yi bulduk. Bu mutluluk verici bir görüntü oldu” sözlerini kullandı. Abdullah Avcı ile saha kenarındaki tartışması için, “Ben yorum yapmak istemiyorum. Herkes gördü neler olduğunu” diyen Advocaat, “Hollanda Milli Takımı’nın başına geçecek misiniz?” sorusuna, “Hollanda Futbol Federasyonu ile bir toplantı yaptım, o kadar” demekle yetindi.
Yardımcısı Gullit olacak
Advocaat son soruya renk vermedi ama Danny Blind’den boşalan Hollanda Milli Takımı’nın başına geçmesi neredeyse kesinleşti. Algemeen Dagblad gazetesinin haberine göre Advocaat’ın açıklanması formalitelere kaldı. Deneyimli teknik adamın yardımcısının Ruud Gullit olacağı belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...