Çek - senet dolandırıcıları tutuklandı

Düzenleyen:
Çek - senet dolandırıcıları tutuklandı

YAŞAM Haberleri

​Antalya’nın Alanya ilçesinde çek-senet bozma bahanesiyle çok sayıda kişiyi yaklaşık 500 bin TL dolandırdıkları öne sürülerek gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İddiaya göre, Alanya'da çok sayıda kişi, çek-senet bozma bahanesiyle paranın bir kısmını verdikten sonra kalan kısmını vermeden kayıplara karışan şahıslardan şikayetçi oldu. Şikayetlerin artması üzerine harekete geçen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturmayı derinleştiren ekipler şüphelerinin 30 yaşındaki Hüseyin A. ve 41 yaşındaki Hasan S. olduğunu belirledi. Kimlik tespitinin ardından ilçenin birçok yerinde aranan şüpheliler asayiş ekipleri tarafından yapılan yol uygulamasında yakalayarak gözaltına aldı. Çek-senet bozma bahanesiyle çok sayıda kişiyi yaklaşık 500 bin TL dolandırdıkları belirtilen ve emniyetteki sorgularının ardından adliye sevk edilen Hüseyin A. ve Hasan S., çıkarıldığı Alanya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...