Kritik 'yabancı' görüşmesi

Kritik 'yabancı' görüşmesi

SPOR Haberleri

Yabancı sınırlamasına büyük tepki gösteren G.Saray'da Ünal Aysal çözüm için oteli Les Ottomans'ta TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le bir araya geldi.

Kadrosunda 12 yabancısı bulunan ve Federasyon'un 6+0+4yabancı sınırlamasını resmileştirmesiyle büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray'da dün umutlandırıcı bir gelişme yaşandı. Başkan Ünal Aysal TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i kendi oteli olan Les Ottomans'da konuyu görüşmek ve bir çözüm bulmak için ağırladı. Aysal'ın önce Demirören'den 6+2+2 uygulamasının devamını istediği ve alınan bu karardan Kulüpler Birliği'nin de memnun kalmadığını ilettiği öğrenildi. İkinci alternatif olarak da AB pasaportu olan oyuncuların yabancı statüsünde sayılmamasını istediği ifade edildi.
GÖRÜŞMELER SÜRECEK
Görüşmeye verilen kısa arada yöneticileriyle görüşen Aysal'ın, "Tribünde 4 yabancı oturmasının israf olduğunu anlattım. Tribün için para harcayamayız, Avrupa başarısı da hayal olur dedim. Ortak bir çözüm için daha görüşmelerimiz sürecek. Sanıyorum bir çıkış yolu bulacağız" dediği sızan bilgiler arasında. Aysal hafta içinde karar çıktıktan sonra, "Ya bu karar değişir veya bu kararı alanlar" şeklinde çok sert bir açıklamada bulunmuştu. G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav da TFF'ye öfke saçmış, "Nasıl geldilerse öyle göndeririz" demişti. G.Saray karar uygulanırsa 4 oyuncusunu tribüne gönderirken 2 yabancıyla da yollarını ayırmak zorunda kalacak. ? Ercan Yıldız


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...