Nihat Doğan, özür diledi

Nihat Doğan, özür diledi

MAGAZİN Haberleri

Nihat Doğan, Nur Yerlitaş'ın kendisini Twitter'den sakinliğe davet etmesi üzerine sinirlenince çok ağız sözler sarfetmişti

Ünlü modacı Nur Yerlitaş; Gezi Parkı eylemleri dolayısıyla, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından sakin olmaya davet ettiği ünlü türkücü Nihat Doğan 'dan sert bir yanıt aldı. "Nur'cuğum sen o koca k.... büyüttüğün havyarına bak. Annem; memleket meselelerine senin kafan basmaz. Buradan sana ekmek çıkmaz" diye yazan Doğan, daha sonra bu tweet'ini sildi.
Nur Yerlitaş, önceki gün gazetecilere, Nihat Doğan'ı mahkemeye vereceğini söyledi: "Bir Türk kadınına böyle yazdı; 10 dakika sonra sildi. Silmeseydi belki gözümde daha delikanlı olurdu o dönek. Allah onu kahretsin!"


NİHAT DOĞAN ÖZÜR DİLEDİ
Nur Yerlitaş'a yazdığı mesajla tepki çeken ünlü türkücü, daha sonra Nur Yerlitaş'tan yine Twitter üzerinden özür diledi. Doğan, özür mesajında şu ifadeleri kullandı:
"Sevgili Nur Yerlitaş benim çok değerli 1 büyüğümdür.Bana her türlü sozü söyleme kredisi vardır.Haddim olmadan onu kırdıysam özür dilerim...."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...