Akdeniz Oyunları'nda bugün

Akdeniz Oyunları'nda bugün

YAŞAM Haberleri

17. Akdeniz Oyunları'nda heyecan bugün gerçekleşen yarışmalar ile devam ediyor.

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları'nda kürek müsabakaları, Adana'daki eleme yarışlarıyla başladı. Seyhan Baraj Gölü'nde gerçekleştirilen yarışlarda Libya, Tunus, Türkiye, Slovenya, Mısır, İtalya, Sırbistan, Monaco, Kıbrıs Rum Kesimi, Cezayir, Hırvatistan, İspanya ve Yunanistan'dan 9'u kadın 64 sporcu yer aldı.
Yarışlarda İtalyan sporcular 5, Yunanistan ve Sırbistan ise ikişer disiplinde birinci oldu. Yarın da devam edecek elemelerin ardından kürekte final yarışları 23 Haziran Pazar günü yapılacak.
Mersin'de düzenlenen organizasyonda voleybol kadınlar, erkek ve kadın eskrim, grekoromen güreş, kadınlar hentbol, erkek ve kadın okçuluk, erkek ve kadın su kayağı ilk müsabakaları yapılacak. Basketbolda Servet Tazegül Spor Salonu'nda klasman ve yarı final maçları oynanacak. nbsp;Boksta ise Tarsus Spor Salonu'nda eleme maçlarına devam edilecek.


Sutopunda Türkiye'nin rakibi Hırvatistan
Sutopunda grup maçları yarın Macit Özcan Spor Kompleksi'nde yapılacak 3 maçla sona erecek. Üç takımın yer aldığı B Grubu'nda mücadele eden Türkiye, yarın ikinci maçında saat 19.30'da Hırvatistan ile karşılaşacak. A Grubu'nda ise 16.30'da Yunanistan-İtalya ve saat 18.00'de Fransa-Sırbistan karşılaşmaları oynanacak.


Halterde Erdemli Spor Salonu'nda erkekler 69 kilo, kadınlarda ise 53 ve 58 kilolarda madalyalar sahibini bulacak. nbsp;
Judoda Mersin Üniversitesi Spor Salonu'nda erkeklerde 73, 81 ve 90, kadınlarda ise 63 ve 70 kilolarda madalya kazananlar belli olacak. Kürekte Adana Seyhan Baraj Gölü'nde repesaj mücadeleleri yapılacak. Yelkende ise erkek ve kadınlarda yarışlar Mersin Marina'da devam edecek. Tekvandoda Edip Buran Spor Salonu'nda kadınlarda 67 kilo, erkeklerde 58 ve 80 kilolarda madalyaların sahipleri belirlenecek.


Yüzmede 7 kategoride madalyalar sahiplerini bulacak
Yüzmede yarın 7 kategoride madalyalar dağıtılacak. Mersin Olimpik Yüzme Havuzu'nda erkekler ve kadınlar 50 metre serbest, 200 metre sırtüstü, 100 metre kelebek ve erkeklerde 4x100 metre bayrakta eleme ve final müsabakaları yapılacak. Artistik Cimnastikte de erkekler Mersin Cimnastik Salonu'nda yarın mücadelelerine devam edecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...