Başbakan Erdoğan miting için Kayseri'de

/ Kaynak: AA
Başbakan Erdoğan miting için Kayseri'de

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile Kayseri'ye geldi. Erdoğan, Kayseri'de "Milli İradeye Saygı Mitingi"nde vatandaşlara hitap edecek,

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile Kayseri'ye geldi. nbsp;Başbakan Erdoğan'ı Kayseri Havalimanı'nda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Vali Orhan Düzgün, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri milletvekilleri ve öteki ilgililer karşıladı. Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de Kayseri'ye geldi. nbsp;Erdoğan, Kayseri'de "Milli İradeye Saygı Mitingi"nde vatandaşlara hitap edecek, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda "FİFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası"nın açılışına katılacak.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...