TJK'dan 4. terapi merkezi

Düzenleyen:
TJK'dan 4. terapi merkezi

SPOR Haberleri

Türkiye Jokey Kulübü'nün (TJK) sosyal sorumluluk projelerinden birisi olan At'la Terapi Merkezi'nin dördüncüsü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda açılıyor. Açılış 12 Mayıs Cuma günü saat 17.00'de yapılacak.

Türkiye Jokey Kulübü'nün engelli çocukların tedavisi için hayata geçirdiği At'la Terapi Merkezi'nin dördüncüsü Bursa'da açılacak. Osmangazi Hipodromu'nda açılacak olan merkez 12 Mayıs Cuma günü saat 17.00'da hayata geçirilecek. İstanbul Veliefendi Hipodromu, Diyarbakır Hipodromu ve İzmir Şirinyer Hipodromu'nda bulunan terapi merkezinin sayısı da 4'e çıkmış olacak. Açılış kapsamında, çocukların keyifli vakit geçirmesi için çeşitli oyun ve aktiviteler düzenlenecek. Özel olarak yetiştirilmiş atlar ve uzman terapistler eşliğinde uygulanan seanslarla fiziksel, zihinsel ve duygusal bozukluğu olan çocukların gelişimine katkı sağlayan At’la Terapi Merkezi, haftanın 3 günü salı, perşembe ve cuma günleri 10.30-17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Merkezden, tedavisine doktor raporuyla izin verilen tüm engelli çocuklar ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...