Yeni paşa Ryan Babel

Yeni paşa Ryan Babel

SPOR Haberleri

Transferde sezonun en flaş hamlesi Kasımpaşa'dan geldi. Lacivert-beyazlılar dünyaca ünlü Hollandalı futbolcu Ryan Babel'e 3 yıllık imza attırdı.

Transferde sezonun en flaş hamlesi Kasımpaşa'dan geldi. Süper Lig'de güçlü bir kadro kurmaya çalışan lacivert-beyazlılar dünyaca ünlü Hollandalı futbolcu Ryan Babel'e 3 yıllık imza attırdı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki imza töreninde çok mutlu olduğunu söyleyen Babel, "Kasımpaşa büyük bir takım olmak istediğini belli ediyor. Geçen yıl ligi 6. sırada bitirmişti bu yıl daha yukarıya çıkmak istiyoruz. Böyle bir projenin parçası olmaktan dolayı mutluyum" dedi. Babel, F.Bahçe ve G.Saray'ın geçen sezon Avrupa'da gösterdiği başarıyı takdir ettiğini sözlerine ekledi.

FORMAYI nbsp;GiYDi

Hollandalı stoper Ryan Donk ve Suriyeli golcü nbsp;Sanharib Malki'yi transfer eden Kasımpaşa'nın son bombası Ryan Babel, yeni formasıyla objektiflere poz verdi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...