Elazığspor'un teknik direktörü imzaya geliyor

/ Kaynak: AA
Elazığspor'un teknik direktörü imzaya geliyor

SPOR Haberleri  / AA

Sanica Boru Elazığspor'un prensipte anlaştığı Norveçli teknik direktör Sollied, sözleşme imzalamak üzere yarın Türkiye'ye gelecek.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor'un prensipte anlaştığı Norveçli teknik adam Trond Sollied'in sözleşme imzalamak üzere yarın Türkiye'ye geleceği bildirildi. nbsp;Sanica Boru Elazığspor Kulübü Sportif Direktörü Yasir Elmacı, bir süre önce prensipte anlaşmaya vardıkları teknik direktör Sollied'in yarın Ankara'ya geleceğini söyledi. nbsp;Sollied ile pazartesi günü Ankara'da 2 yıllık sözleşme imzalayacaklarını belirten Elmacı, teknik direktörlerinin göreve başlamasıyla transfer çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade etti. nbsp;Yeni sezonda güçlü bir takım oluşturmak istediklerini kaydeden Elmacı, "Sanica Boru Elazığspor, geçtiğimiz sezon ligde kalmak için büyük mücadele verdi ve uzun bir aradan sonra ligde olmasına rağmen iyi bir yerde bitirdi. 2013-2014 sezonunda ise hedefimiz ligde kalmak değil, daha üst sıralarda yer almak olacak. Bunun için de transfer çalışmalarımızı özenle yapacağız" dedi. nbsp;54 yaşındaki Sollied, kariyerinde Clup Brugge, Gent, Al-Ahli Cidde, Lierse, Heerenveen, Olympiakos ve Rosenborg takımlarını çalıştırdı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...