Emre bildiğiniz gibi

Düzenleyen:
Emre bildiğiniz gibi

SPOR Haberleri

Başakşehir-Adanaspor maçının ilk yarısındaki kırmızı kart kararı olay çıkardı. Başakşehirli futbolcu Doka’nın küfür ettiği gerekçesiye gördüğü kartın ardından İstanbul ekibinin futbolcuları hakem Halis Özkahya’ya itiraz etti.

Gösterilen kartın ardından yedek kulübesindeki Emre Belözoğlu da hakeme tepki gösterdi. Özkahya, vukuatlarıyla bilinen futbolcuya sarı kartını çıkardı. Gördüğü kartın ardından daha da sinirlenen Emre’yi takım arkadaşları zor sakinleştirdi. 33. dakikadaki olaydan sonra Belözoğlu’nun siniri geçmemişti. Tecrübeli oyuncu ilk yarının bitiş düdüğünün ardından sinirli bir şekilde hakemlerin yanına giderek konuşmak istedi. Bu sırada Abdullah Avcı ve takım arkadaşları tecrübeli futbolcuyu büyük çaba sarfederek engellemeyi başardı. Ayrıca Emre Belözoğlu’nun hakemlere doğru yürüdüğü sırada tribünlerden ‘Vur, vur’ seslerinin yükselmesi dikkat çekti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...