Erdoğan'dan Bahçeli'ye, Asıl Teyo Pehlivan sensin

/ Kaynak: CHA
Erdoğan'dan Bahçeli'ye, Asıl Teyo Pehlivan sensin

YAŞAM Haberleri  / CHA

Erdoğan dün Erzurum'da yaptığı mitingde kendisini Teyo Pehlivan'a benzeten Bahçeli'ye, 'Dün burada bizi Teyo Pehlivan'a benzetmiş. Asıl Teyo Pehlivan sensin' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün Erzurum'da yaptığı mitingde kendisini Teyo Pehlivan'a benzeten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, "Dün burada bizi Teyo Pehlivan'a benzetmiş. Asıl Teyo Pehlivan sensin. Çünkü bugüne kadar girdiğin hiç bir müsabakadan netice alamadın. Yenildin." cevabını verdi. Eski Almanya Şansölyesi Schröder'in bir gün kedisine "Türkiye'deki CHP'den Sosyal Demokrat olmaz. Gerçek sosyal demokrat sizsiniz aslında" dediğini belirten Erdoğan, "Ben de kendisine 'Sosyal demokrat değiliz, sosyal adaletçiyiz' dedim. 'Muhafazakar demokratız' dedim. Şimdi bakıyorsunuz bir dayanışmadır gidiyor. O daha genel müdür. Genel başkan olamadı. Sakın benim devletimin o asil yürekli genel müdürleri bundan alınmasın ha. Bu SSK'yı batıran genel müdürlerden. Bunu iyi bilin, maskeler artık tek tek düşmeye başlamıştır. Foyalar artık ortaya çıkmıştır. Millet bunlara karşı sesisin yükseltti. Millet bunlardan illallah ediyor. Millet sabrediyor. Millet itidalle hareket ediyor. Ama bunlardan yaka silkiyor. Daha da sabredeceğiz. İtidalden taviz vermeyeceğiz. Bu millete yaraşan ağır başlılıktır." dedi. nbsp;
"Dün burada bir partinin genel başkanı vardı değil mi?" diyen Erdoğan, "Ağzından çıkan ifadeleri kulağı duymuyor. Ama hakaret etme, bir insani ağıza yakışmayacak ifadeleri kullanmak asla bir siyasetçiye yakışmaz. Ama ben onlara onların ağzıyla cevap vermeyeceğim. Çünkü 'kem söz sahibinindir.' Vakti zamanı gelecek, günü gelecek sandıkta bunlardan hesap soracağız. Dün burada bizi Teyo Pehlivan'a benzetmiş. Asıl Teyo Pehlivan sensin. Çünkü bugüne kadar girdiğin hiç bir müsabakadan netice alamadın. Yenildin. Asıl Teyo Pehlivan sensin. Demek ki hikayeyi de ona yanlış anlatmışlar." diye konuştu.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...