Çinli medya devi yatırım için geliyor

Düzenleyen:
Çinli medya devi yatırım için geliyor

Ekonomi Haberleri

Afrika’da 300’ün üzerinde radyo ve televizyon kanalına içerik sağlayarak veya altyapı işletmesi olarak hizmet sunan Çin merkezli StarTımes Medya Grubu Türkiye’de yatırıma hazırlanıyor.

Şirketin Uluslararası Pazarlama Müdürü Wang Jin, Türkiye’ye yatırım için Türk yetkililerle görüşmeler yaptıklarını söyledi. Wang, Çin’in başlattığı “Kuşak ve Yol” inisiyatifi kapsamında Türkiye ile ilişkilerin geliştiğini belirterek “Türkiye bizim için önemli ülke. Televizyon kanallarımızda Türk dizilerine yer vererek daha fazla ülkeye ulaştırabiliriz. Türkiye’de stratejik bir ortak bakıyoruz” diye konuştu. Şirketin 2011’de çeviri ve dublaj merkezi oluşturduğunu bildiren Wang “Şu ana kadar 180 dizinin İngilizce, Fransızca, Portekizce ve Swahili ve Yoruba gibi Afrika dillerinde dublajını yaptık. Seyircilerimizden olumlu geri dönüşler aldık. Bunu Türk dizileri içinde yapabiliriz” ifadesini kullandı. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...