Lens Atiba ve Babel'i takibe aldı

Düzenleyen:
Lens Atiba ve Babel'i takibe aldı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen ve Beşiktaş ile adı anılan Jeremanin Lens, sosyal medyada Atiba ve Babel'i takip etmeye başladı.

Fenerbahçe’nin sezon başında Sunderland’den kiraladığı Jeremain Lens’in adı siyah-beyazlı takımla anılıyor. Bu yıl oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan Hollandalı yıldız, sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'a bir adım da sosyal medyadan attı.

ATİBA VE BABEL'İ TAKİBE ALDI
Başkan Fikret Orman’ın da ilgileniyoruz dediği Hollandalı futbolcu, Instagram’dan Beşiktaşlı yıldızları Atiba ve Babel'i takibe aldı.

Sunderland’in Premier Lig’e veda etmesinin ardından takımdan ayrılması beklenen Lens, sezon başında görüştüğü Beşiktaş ile adı yeniden anılıyor.

Lens Atiba ve Babel'i takibe aldı

YENİDEN GÜNDEMDE
Hollandalı yıldızın, Instagram’dan Atiba ile Babel’i takip etmeye başlamasının ardından transfer iddiları iyice alevlendi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...