UEFA'yı Nyon'da 'Yıldırım' çarptı

- Güncelleme:
UEFA'yı Nyon'da 'Yıldırım' çarptı

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın savunması, UEFA'da ortalığı kasıp kavurdu.

Türk futbolunda 3 Temmuz 2011'de patlak veren şike skandalında çok kritik bir noktaya gelindi. UEFA?Disiplin Kurulu bugün ya da en geç yarın kararını açıklayacak ancak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yapmış olduğu savunma, işin seyrini bir hayli değiştirdi. Yıldırım'ın önceki gün yaptığı savunmanın detayları da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı ve oldukça çarpıcı konuşmalar gündeme bomba gibi düştü. Başkan Aziz Yıldırım'ın, yaptığı savunmada çok sert ifadeler kullandığı öğrenildi. Nyon'daki savunmada söz alan Yıldırım'ın, "Fenerbahçe taraftarı, Türkiye'nin tarihine damgasını vurmuş bir topluluktur. Fenerbahçe asla şike yapmaz, yanlış yollara başvurmaz. Asla suçumuz yok. Eğer bize bir ceza çıkarsa, burada bulunan herkesi İsviçre Mahkemesi'ne vereceğim. Biz suçsuzuz ve suçsuzluğumuzu mutlaka kanıtlayacağız" ifadesini kullandığı öğrenildi.
Tüm bunları bir düşünün
Savunmada konuşan müfettişin, "Peki CAS'taki davayı neden geri çektiniz?"?sorusu üzerine de Aziz Yıldırım, "Bu soruyu bana değil, gidin de UEFA?Başkanı Michael Platini'ye sorun" dediği belirtildi. Konuşmasına devam eden Fenerbahçe Başkanı'nın, "Şu an davamız yargıtayda. Orada Fenerbahçe aklanırsa, ceza almazsa siz ne yapacaksınız??Kararınızı verirken lütfen bunların hepsini göz önünde bulundurun" diye konuştuğu ifade edildi. (Star)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...