DEAŞ'lı teröristler Musul'da sivillere ateş açtı

Düzenleyen:
DEAŞ'lı teröristler Musul'da sivillere ateş açtı

DÜNYA Haberleri

Irak polisi, terör örgütünün canlı kalkan olarak kullandığı sivillerin kaçışı sırasında top atışı yaptığını ve çok sayıda yaralı olduğunu duyurdu.

Elindeki en büyük kent Musul'da gün gün eriyen terör örgütü DEAŞ, bugün çatışma bölgesinin dışına çıkmak isteyenlere ateş açtı.

Reuters haber ajansı, teröristlerin Zenceli Mahallesi’nden kaçmak isteyen Musulluları hedef aldığını ve çok sayıda yaralı olduğunu bildiriyor. Açıklama, Irak polisi tarafından yapıldı.

Eski Şehir bölgesinde yalnızca dört mahalleyi kontrol eden terör örgütüne karşı karadan ilerleyiş durdu, savaş uçakları bölgeyi bombardımana tutuyor. Zenceli'de bu Sabah erken saatlerde jetler DEAŞ hedeflerini vurdu.
 
Bomba yüklü araçlarla intihar saldırısı düzenleyerek kente tutunmaya çalışan teröristlere karşı yeni bir saldırı dalgası bekleniyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...