Süper perde kapanıyor

Düzenleyen:
Süper perde kapanıyor

SPOR Haberleri

Son haftada lig üçüncüsü (Fenerbahçe veya Galatasaray) ve küme düşen diğer takım (Çaykur Rize veya Bursaspor) belli olacak

Tarihler 19 Ağustos 2016’yı gösterdiğinde 21.45’te startı verilen Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonu bugün oynanacak maçlarla tamamlanacak. 34 haftalık maratonda dereceler belli olacak. Beşiktaş şampiyonluğu geçen hafta, Başakşehir ise ikinciliği haftalar öncesinde garantilemişti. Şimdi önemli olan üçüncülük ve onaltıncı sıra... Onaltıncı sıranın önemi küme düşen son takımın belli olması... Geçelim detaylarına...  Fenerbahçe ve Galatasaray aynı puana sahip, ikili averajda sarı-lacivertliler üstün. F.Bahçe kazanırsa G.Saray’ın sonucuna bakmayacak üçüncü olacak. Puan kaybeder ve Galatasaray da galip gelirse üçüncülük Cimbom’un olacak. Can derdinde ise Rize evinde Alanya’yı yenerse Bursaspor’un kümede kalmak için Trabzon’u deplasmanda devirmesi şart. İkili averajda Rize üstün. Rize’nin muhtemel puan kaybında ise Bursa ligde kalacak.

Beşiktaş Osmanlıspor maçı canlı anlatımı için tıklayın 

Galatasaray Konyaspor maçı canlı anlatımı için tıklayın 

Adanaspor Fenerbahçe maçı canlı anlatımı için tıklayın

Trabzonspor Bursaspor maçı canlı anlatımı için tıklayın

Rizespor Alanyaspor maçı canlı anlatımı için tıklayın

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...