Aziz Yıldırım'dan Beşiktaş'a ve Fikret Orman'a ağır salvolar

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım'dan Beşiktaş'a ve Fikret Orman'a ağır salvolar

SPOR Haberleri

“Bunlar gidip 1959 öncesi kazandığı 2 şampiyonluğu hesaba kattılar. Zorbalıkla yaptılar, kanuni bir iş değildir. Eğer duruşunuz varsa yıldızınızı iade edin”, “Euroleague’de şampiyon olduk, Şenol Güneş kutladı, Fikret Orman ‘Hırsızlık organizasyonu’ dedi. Orman bu şampiyonluğumuzun altında ezildi”, “Quaresma için söylediğim sözün arkasındayım, bize gelmek istedi. Lens’i alacaklarmış. Alırlarsa hayırlı olsun. Biz o kompleksleri geçtik”...

Fenerbahçe’nin Mali Genel Kurulu dün gerçekleştirildi. Başkan Aziz Yıldırım, bir süredir polemik yaşadığı Fikret Orman ve Beşiktaş’ı hedef aldı. “Futbolda Fenerbahçe’nin başarısızlığının bir sebebi de TFF Başkanı ve hakemlerdir” diyerek önce TFF’ye gönderme yapan Yıldırım daha sonra oklarını Fikret Orman’a yöneltti. İşte Yıldırım’ın sözleri: “Sayın Fikret Orman, kendi kendisiyle çelişiyor. Takımı Euroleague’de TOP 16’ya kaldığında “şampiyon olacak takımımız var” dedi. Şimdi ise “Euroleague’e karşıyım, hırsızlık organizasyonu’ dedi. Ne söylediğinin farkında değil. Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonu olması, onların şampiyonluğuyla aynı döneme gelmesi ve dünyadaki yansımasıyla altında ezildi.” 

Şenol Güneş tebrik etti
“Şenol Güneş, Obradovic, teknik heyet ve sporcularımıza bir tebrik mesajı gönderdi. Beşiktaş antetli değil, düz beyaz bir kâğıtla gönderdi. Ben de Fenerbahçe Kulübü antetli kâğıtla teşekkür ettim. Ayrıca buradan Sayın Şenol Güneş’i şampiyonluk için tebrik ederim. Şimdi ‘İsmail Köybaşı’yı oynatmıyor’ diyorlar. Biz Hasan Ali ile beraber iyi olacağını düşünüp aldık. Yedek olsun diye birine paralar verilmez. Lens’i kiralık olarak aldık, getirdik, kendisine bedel ödedik, kulübüne bir şey ödemedik. Pazartesi itibariyle teklif yapacağımızı ilettik. Onlar bir teklif yaptı, yüksekti, biz de pazartesi teklifimizi yapacağız. Beşiktaş’a gidecekmiş, gidebilir, biz o kompleksleri geçtik. Oradan oyuncu almak için çaba göstermeyiz.”

Her gün bizi konuşuyor
“Quaresma’nın avukatının Hasan Çetinkaya’ya yazdığı mail burada. 26 Aralık 2016 Pazartesi günü gönderilmiş. Şartlar, serbest transfer, 2 yıllık, kontrat, 1 yıl opsiyon. 2 milyon avro imza parası, sezonluk 3,5 milyon avroluk net ücret, komisyon da 1-1,5 milyon avro istiyorlar. Söylediğimin sözün arkasındayım. Belge burada. Sayın Orman istiyorsa arasın, maille ona gönderelim, basına da vermiyorum. Biz kavga çıkmasın istiyoruz. Bir kulüp başkanının kendi camiası haricinde açıklama yapmasını çok doğru bulmuyorum. Sen her gün Fenerbahçe’yi konuşuyorsun. Biz Beşiktaş’ı konuşuyor muyuz? Euroleague hırsızlıktır dediği zaman, devletin yüksek yerlerine kadar laf söylemiş oluyor.”

Meşhur duruş meselesi
“Beşiktaş’ın bir de meşhur duruş meselesi var. Efendi oluyorlar, feda oluyorlar. Süleyman Seba çok sevdiğim bir abim. Çok insancıl biriydi. O günlerde siz “Ahmet Dursun, Seba gitsin” diye bağırdınız. Şimdi onun arkasına sığınmışsınız, bir duruş sergileyeme çalışıyorsunuz. Helikopter statlarına iner, FETÖ’cü çalışanları var... Bu nasıl bir Beşiktaşlı duruşu, bu ne biçim bir duruştur? 1959’dan öncesi hesaba kitaba sığmıyor. Lig başlamış ve bu lige göre şampiyonlar belli. Bunlar gitmişler, 1959’dan önceki yıllarda 2 yıl şampiyon olmuşlar. Zorbalıkla yapılan bir operasyon var, kanuni bir iş değildir. 59’dan bu tarafa hesap sığmıyor. Eğer duruşunuz varsa o 2 fazla şampiyonluğunuzu ve yıldızınızı iade edin…”

Kemal Belgin 
Ucuz hedef!

Bir sezon önce 80 milyon avroluk dev transfer yapılıp, o kadroyu teknolojiyi inkâr etmiş bir Portekizli çırağa teslim ederek hayal kırıklığı yaşanmıştı. Yetmiyormuş gibi, o kadrodan dokuz adam yollanıp aynı ucuz kafalı adamla lige başlamak aslında bugünlerin acı yatırımı oldu. F.Bahçe’de acaba kimdir asıl suçlu olan? Almanya’daki takımını da üçüncü lige düşüren mi, bugünkü emekli mi, yoksa kongrelerinde konuşmacılara sansür uygulayanlar mı? O forma üçüncülük-dördüncülük mücadelesine yapışmışsa sezon sonu, hız ölçen radarlara bozulan Aykut’la mı daha üst yerlere göz dikecektir? 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...