Arda Turan Millî Takım'dan gönderildi

Düzenleyen:
Arda Turan Millî Takım'dan gönderildi

SPOR Haberleri

Arda Turan ile Bilal Meşe arasında yaşanan kavganın ardından Fatih Terim, yıldız futbolcusu kadro dışı bırakma kararı aldı.

Barcelona'lı yıldız Arda Turan takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldırmasının ardından kadrodan çıkarıldı. Arda Turan'ın Makedonya maçının ardından Slovenya uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldırması gündeme bomba gibi düşmüştü.

KAMPTAN GÖNDERİLDİ

Yaşananların ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Fatih Terim'in de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası Arda Turan'ın kamptan ayrılmasına karar verildiği öğrenildi.  Konuyla ilgili resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. 

Arda Turan Millî Takım'dan gönderildi
NELER OLMUŞTU?
Milli Takım futbolcuları ile birlikte kafilede yer alan VIP yolcuları ve basın mensupları, uçağa binip bagajlarını üst dolaplara yerleştirdiği sırada Arda Turan, cam kenarında oturan gazeteci Bilal Meşe'nin yanına gelip, küfürler ederek saldırmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...