Bir dinamo şart!

Düzenleyen:
Bir dinamo şart!

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın Hırvat çalıştırıcısı, Gomis, Belhanda, Clichy ve Chiriches’le beraber Selçuk’un yanına Melo stilinde bir oyuncunun alınmasını talep etti

BURHAN CAN TERZİ

Son iki sezonda büyük hayal kırklığı yaşayan Galatasaray’ın önümüzdeki yıl başarısızlığa tahammülü yok. Nokta atışı isabetli transferlerle yeni sezona bomba gibi girmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılar transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. Swansea City kulübüyle golcü Bafetimbi Gomis için son prosedürler de tamamlanmak üzere. 31 yaşındaki golcü oyuncunun menajeri de transferin yarın ya da cuma günü netleşeceğini bildirdi. Belhanda için ise Dinamo Kiev kulübüne 4,5 milyon avro öneren Galatasaray yönetimi, 6,5 milyon avroluk reste karşı orta yolu bulmak için temaslarını devam ettiriyor. Napolinin stoperi Chiriches ve Manchester City ile sözleşme sona eren sol bek Clichy transferlerinin de bir an önce bitirilmesini talep eden Teknik Direktör Igor Tudor, Felipe Melo tarzında dinamik bir orta saha oyuncusunun da mutlaka takıma kazandırılması gerektiğini söyledi.
Yerli aday Musa
Bu doğrultuda yol haritası belirleyen Sportif Direktör Cenk Ergün Liverpool’da da son sezonunu da tamamlayan ve bir süre önce görüşülen Lucas Leiva’nın menajerinden yakın zamanda yeniden randevu almayı planlıyor. Galatasaray’ın yurt içindeki en büyük adayı şu an için Musa Çağıran. Sarı-kırmızılılar, dünya çapında, tecrübeli bir isimle anlaşamazsa, Osmanlıspor’da başarılı bir sezon geçiren 24 yaşındaki futbolcu için Osmanlıspor ile pazarlık masasına oturacak. Bu ara Belhanda girişimine bozulan Sneijder’le görüşen yöneticiler “Senin geleceğinle ilgili alınmış yeni bir karar yok. Hoca seni Belhanda ile beraber oynatmayı planlıyor” mesajı yolladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...