Putin: Öyle bir çatışmadan kimse sağ çıkamaz

Düzenleyen:
Putin: Öyle bir çatışmadan kimse sağ çıkamaz

DÜNYA Haberleri

Ünlü yönetmen Stone’a konuşan Başkan Putin, “Nükleer güç sahibi iki ülke savaşırsa yeryüzünde hiç kimsenin böyle bir çatışmadan sağ çıkacağını düşünmüyorum” dedi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD’li yönetmen Oliver Stone’a bir belgesel için verdiği röportajda nükleer güçler Rusya ve ABD arasında sıcak savaş çıkması halinde ‘dünyada kimsenin hayatta kalamayacağını’ söyledi.

ABD kablo kanalında önümüzdeki haftadan itibaren yayınlanmaya başlayacak ve tamamı bir hafta sürecek olan Stone’un ‘Putin Röportajları’ (The Putin Interviews) ismini verdiği belgeselinin bazı bölümleri gösterildi. Yeni bölümlerden birinde Putin, Stone’un, iki nükleer güç arasında sıcak savaş çıkması halinde üstün olacak tarafın ABD olup olmayacağı sorusuna, “Böyle bir çatışmada kimsenin hayatta kalacağını düşünmüyorum” yanıtını verdi.

'UMUT VAR MI?'

Daha sonra Stone, Soğuk Savaş yıllarından beri en kötü döneminde olduğunu kabul eden Rusya ve ABD arasındaki ilişkilerin değişmesi için umut olup olmadığını soruyor. Putin soruya, “Birileri bizi mezarlığa götürüp gömmeye karar vermediği sürece umut daima vardır” cevabını veriyor. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...