Feyyaz Uçar, 'Amacımız kazanmak'

Feyyaz Uçar, 'Amacımız kazanmak'

SPOR Haberleri

Türkiye U20 Milli Takım Antrenörü Feyyaz Uçar, amaçlarının El Salvador maçında olduğu gibi Kolombiya maçını da kazanmak olduğunu söyledi.

Türkiye U20 Milli Takım Antrenörü Feyyaz Uçar, amaçlarının El Salvador maçında olduğu gibi Kolombiya maçını da kazanmak olduğunu söyledi. nbsp;Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda futbolcu Cumali Bişi ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Feyyaz Uçar, turnuvaya iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, bu tür turnuvalarda ilk maçların çok önemli olduğunu söyledi. Oyuncularının El Salvador maçının bazı bölümlerinde strese girdiğini ifade eden Uçar, "El Salvador karşısında ilk yarıya göre ikinci yarı daha iyi oynadık. Karşımızda ilk defa kupaya katılan bir rakibimiz vardı. İkinci maçta daha iyi oynayacaklardır. Bu bizim için bir avantaj oldu. Biz onların tecrübesizliğinden faydalandık" dedi.
'DAHA FAZLA SEYİRCİ BEKLİYORUZ'
Kolombiya ile oynayacakları maçı da değerlendiren Uçar, Kolombiya'nın bu kupalara alışık bir ekip olduğunu belirterek şöyle konuştu: nbsp;
"Güney Amerika Kupası'nın şampiyonu olarak buraya geliyorlar. El Salvador'a göre çok daha fazla tecrübe ve yetenekli oyunculara sahipler. Trabzon'daki maçtan daha fazla seyirci bekliyoruz. Rizeli sporseverlerin bu maça ilgi göstereceğini tahmin ediyoruz. Rizeli Cumali'yi de getirdik. Onun da seyirci sayısında etkili olacağını düşünüyoruz. Grubun lideriyiz. Beraberliğe çıkacağımız düşünülebilir ancak öyle oynamayacağız. Çünkü karşımızdaki ekip beraberliğe çıkılacak bir ekip değil. Çok etkili oyunculara sahip. Bizim hedefimiz El Salvador maçındaki gibi galibiyet."
"İNŞALLAH BİZİM BAŞIMIZA BİR SÜPRİZ GELMEZ"
Turnuvaya katılan her takım kıtasında bir başarı elde ederek geldiğini hatırlatan Uçar, şöyle konuştu: nbsp;
"Sürpriz olan bazı sonuçlar aslında çokta sürpriz değil. Bu tip sonuçlar bence devam edecek. Rakibini küçümsemek böyle büyük bir turnuvada yapılacak en büyük hata ve gaflettir. Buraya gelen takımın mutlaka bir hüneri, sırrı ve şifresi vardır. Burada olmasının bir sebebi vardır. Dolayısıyla her rakibi ciddiye almalısınız. Bizim oynadığımız ilk maçta bu açıdan çok önemliydi. Kazanmak zorundaydık buda bizi strese soktu. Süprizler tabiî ki yaşanacak. İnşallah bizim başımıza gelmez." nbsp;
Milli futbolcu Cumali ise, "Böylesine önemli bir turnuvanın önemli bir maçının Rize'ye denk gelmesi önemli. Rize halkının bu maça yoğun ilgisi olacağını düşünüyorum" dedi.
KOLOMBİYA MAÇI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI
Türkiye U20 Milli Takımı, FİFA U20 Dünya Kupası C Grubu'nda Kolombiya ile yapacağı maçın hazırlıklarını, karşılaşmanın oynanacağı Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda yaptığı çalışma ile tamamladı. Antrenör Feyyaz Uçar yönetiminde çalışan millilerde sağ kasığında ağrısı devam eden Kerim ile sağ arka adalesinde gerilme bulunan Fatih takımdan ayrı yürüyüş ve düz koşu yaptı. Millliler antrenmanda Kondisyon çalışmasının ardından dar alanda pas çalışması ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...