Valbuena geliyor! Hedefteki diğer isim Nabil Dirar

Düzenleyen:
Valbuena geliyor! Hedefteki diğer isim Nabil Dirar

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin transferinde sona geldiği Valbuena'nın hafta başında İstanbul'da olması bekleniyor. Sarı-lacivertliler bir yandan da diğer transferleri kampa yetiştirmek için çalışmalara devam ediyor.

Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Mehmet Ekici transferini açıklayan sarı-lacivertliler Lyon'lu Mathieu Valbuena ile de prensip anlaşmasına vardı. Valbuena'nın gelecek hafta başında İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Yönetim bir kaleci ve bir santrfor transferi için de çalışmalarını sürdürürken, Monaco'lu Nabil Dirar için de temaslarını sürdürüyor. Görüşmelerde sarı-lacivertlilerin yeni sezon kadrosunda düşünmediği Gregory Van Der Wiel'in takasta kullanılması da konuşulurken, pazarlıkların kısa süre içerisinde sonuçlanması bekleniyor. 31 yaşındaki futbolcunun Fransız ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerin hedefi transfer operasyonunu Temmuz başına yetiştirmek. Hazırlıklara Topuk Yaylası Tesisleri'nde başlayacak Fenerbahçe, sonrasında hazırlık maçları yapmak üzere yurtdışına gidecek. Sarı-lacivertliler Temmuz ayının 26 veya 27'sinde ilk resmi maçına çıkacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...