Yanal: Şerefimize namusumuza leke getirmeyelim

Düzenleyen:
Yanal: Şerefimize namusumuza leke getirmeyelim

SPOR Haberleri

Trabzonspor Kulübü, Bursa’ya karşı mücadele etmedikleri ve yeterince asılmadıkları yönündeki iddialara cevabı Ersun Yanal videosuyla verdi

Spor Toto Süper Lig’de son hafta oynanan karşılaşmaların ardından lige veda eden Rizespor’un Trabzonspor’u hedef alarak yaptığı, “Bursaspor maçına asılmadılar” iddiası, bordo-mavili takımın yayınladığı bir video ile cevap buldu. “Bir sezon da böyle geçti. Ersun Hocamız öğrencilerini sezon boyunca böyle motive etti. Soyunma odasından 2016-2017 sezonunun kısa hikâyesi” başlığıyla verilen videolarda hâliyle en çok merak edileni Bursaspor maçıydı. Videoda teknik direktör Ersun Yanal’ın karşılaşmanın devre arasında futbolcularına yaptığı uyarılara yer verilirken, tecrübeli teknik adamın oyunlarına maçın önemini defalarca vurgulaması dikkat çekti. İşte maç öncesi ve devre arasındaki o konuşma:
Yerin dibine gireriz
“Trabzonspor ile Bursaspor Trabzon’da 40 maç yaptı. Bu 41. maç ve sadece 1 kere mağlup oldu ve bugün ligi belirleme maçı. Kim olur ise olsun bizi ilgilendirmiyor. Bu işin sonucuna imza atacak takımız ve bu imzayı atmak zorundayız. Şerefimize, namusumuza leke getirmeyelim arkadaşlar. Çıkalım işimizi yapalım. Başımız dik önümüzdeki hedeflere bakalım. Herkes bugüne kadar büyük bir çaba gösterdi. Herkes büyük çabanın karşılığını aldı. Hepinizin emeği sağ olsun, bugün de son noktayı koyalım. Alnımız açık güzel bir şekilde tatilimize gidelim.
(Devre arası) Coşkumuz yok. Coşkulu bir şekilde oynayamazsak işimiz içeride vallahi çok zor. Cezayı keserler ve iyi olmaz. Bu ayıp olur ve utanırız. Sıkılırız, yerin dibine gireriz. Ben bu duyguları hissediyorum. Biz Trabzonspor takımıyız ayıp olur utanırız. Karakterini ortaya koy. Her iyi şey unutulur sadece kötü hatırlanır. Karakteriniz için kendiniz için oynayın bu ikinci yarı farklı olacak bir 45 dakika oyundayız. Haydi beyler” 
NOT: Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Ersun Yanal’ı maça yeterince konsantre olamamakla suçlamış ve bir teknik adamın bu denli kritik bir maçta bu kadar rahat olmaması gerektiğini ifade etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...