Başbakan, Rabia işaretinin sıralamasını unutunca salondakileri güldürdü

Düzenleyen:
Başbakan, Rabia işaretinin sıralamasını unutunca salondakileri güldürdü

GÜNDEM Haberleri

İş dünyasıyla iftar programında buluşan Başbakan Binali Yıldırım, yaptığı konuşmada Rabia işaretinin sıralamasını şaşırdı. Unutkanlığına salondakilerle birlikte kahkahalarla gülen Başbakan, unutmamak için yaptığı şifrelemeyi de itiraf etti.

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Sarayı'nda iş dünyasının temsilcileriyle iftar yaptı. Yemeğin ardından bir de misafirlerine hitap eden Yıldırım, konuşmasının sonunda Rabia işareti yaparak, "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" sloganını söylemeye çalıştı.

"YİNE SIRALAMAYI KARIŞTIRDIM"

Ancak sıralamayı şaşıran ve "Tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan" diyen Başbakan, "Yine sıralamayı karıştırdım. Cumhurbaşkanım sürekli bana 'Ya şunun sıralamasını hala doğru yapamadın' diyor. Hafızaya bir defa yanlış kaydoldu. Şimdi doğrusunu söyleyelim" diyerek tekrar saymaya çalıştı.

"MERKEZ BANKASI, VERGİ DAİRESİ"

Bu kez doğru sıralayan ancak salondakiler tarafından şaşırtılan Yıldırım, sıralama için geliştirdiği kodlamayı da itiraf etti. İşareti tekrar yapan Başbakan Yıldırm'ın, Rabia işaretini "MB; Merkez Bankası (Millet, Bayrak), VD; Vergi dairesi (Vatan, Devlet)" olarak kodlaması üzerine salondakiler kahkahaya boğuldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...