Fenerbahçe'nin yeni yıldızından Galatasaray'a gözdağı

Fenerbahçe'nin yeni yıldızından Galatasaray'a gözdağı

SPOR Haberleri

Michal Kadlec, Galatasaray'la oynanacak maçları heyecanla beklediğini vurgulayarak, 'Lig şampiyonluğunu onların elinden alacağız' dedi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; yeni transfer Michal Kadlec, Galatasaray'la oynanacak maçları heyecanla beklediğini vurgulayarak, "Lig şampiyonluğunu onların elinden alacağız" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'nin, Bayer Leverkusen'den kadrosuna kattığı Michal Kadlec, yeni sezon öncesi yapılacak kampı ve takım arkadaşlarıyla tanışacağı ilk günü büyük heyecanla beklediğini söyledi. Nişanlısı Nicole ile birlikte şu an tatilde olan Kadlec, "Bir an önce yeni sezon hazırlıklarının başlamasını iple çekiyorum. Özellikle Galatasaray'la oynayacağımız derbi maçlarına dört gözle bekliyorum. Bu maçların Türkiye'de ne kadar önemli olduğunu ve taraftarlar için anlamının boyutunu arkadaşlarımdan öğrendim. Almanya'da Leverkusen formasıyla tansiyonu yüksek karşılaşmalara hep ayrı bir motive olmuştum. Burada da aynısını olacaktır. İki yıldır Türkiye'de Galatasaray şampiyon oluyor. Ben ve arkadaşlarım, buna son vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Yıldızlarla dolu, çok büyük bir kulübe geldiğim için mutluyum" yorumunu yaptı. (DHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...