Fikret Orman: Sürpriz yapabiliriz

Fikret Orman: Sürpriz yapabiliriz

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın transfer çalışmaları hakkında bilgi veren başkan Fikret Orman, sürpriz oyuncuları kadrolarına katabileceklerini söyledi.

Sıkı bir çalışma içinde olduklarını belirten Fikret Orman'dan satır başları şöyle:
 Marcelo, tam bir Beşiktaş futbolcusu. Çok beğendiğim, kıymet verdiğim bir isim. Burada mutlu olduğunu düşünüyorum. Tabii ki futbol profesyonel bir oyun. Gitmek isterse de konuşuruz. Gelen teklifler düşünebileceğimiz seviyede (Oyuncuyu Lyon kulübü istiyor. Son teklif 8 milyon Euro)
 Aboubakar kalmak istiyor. Biz de bunun için uğraşıyoruz. Zaman içinde netleşir.
 Lens bizim için elzem bir durum değil. Quaresma, Babel var. Gökhan Töre geliyor. Cenk de orada oynayabilir. F.Bahçe'de oynadı alalım diye de bir kompleksimiz yok.
 Gökhan Töre, Beşiktaş'ın değerini anladı. Çok iyi bir sezon geçireceğini düşünüyorum. Umarım sözleşmesini yenileriz.

ORKAN ÇINAR KARTAL OLUYOR
Beşiktaş, Gaziantepspor'dan Orkan Çınar'ı renklerine bağlıyor. Siyah-beyazlı yönetim, bir süredir transfer gündeminde olan 21 yaşındaki futbolcu ile el sıkışırken, kırmızı-siyahlı kulüple de anlaşma aşamasına geldi. Orkan'la 4 yıllık sözleşme yapmayı planlayan Beşiktaş'ın oyuncunun bonservisine de 800 bin Euro ödeyeceği öğrenildi. Orta sahanın her iki kanadında da görev yapabilen Orkan, geçtiğimiz sezon 21 maçta 3 gol atıp 2 asist üretti.

ROMA'NIN GÖZÜ OZİ'DE
İta lya basını, Tolgay'dan sonra Oğuzhan'ı da Roma için yazdı. Haberde takımdan ayrılması beklenen isimlerin ardından Nainggolan, Strootman, De Rossi, Parades ve Gerson'un gelecek yıl için yeterli olmayacağı belirtilerek, Roma Sportif Direktörü Manchi'nin orta sahaya Sampdoria'dan Torreira ve Nice'den Seri'nin yanı sıra Beşiktaş'tan da Oğuzhan Özyakup'u düşündüğü ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...