İstanbul Shopping Fest ile alışveriş ve sanat bir arada olacak

Düzenleyen:
İstanbul Shopping Fest ile alışveriş ve sanat bir arada olacak

YAŞAM Haberleri

Bu yıl “paylaşmak” mottosuyla 1-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest (İSF), “Design İSF” alanları ve Kapalıçarşı rotalarıyla modern ve geleneksel alışveriş keyfini bir arada sunacak.

Bu yıl “paylaşmak” mottosuyla 1-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest (İSF), “Design İSF” alanları ve Kapalıçarşı rotalarıyla modern ve geleneksel alışveriş keyfini bir arada sunacak. Etkinliğin 2011 yılından beri yapıldığını ve küresel bir marka hâline geldiğini belirten İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, SF etkinlikleri kapsamında sanat ve tasarım etkinliklerine de yer vereceklerini bildirdi. Çağlar, “İstanbul’a gelenler sadece alışveriş için değil, bununla birlikte İstanbul’un kültürü ve sanatını da görmeye geliyorlar. Burada farklı tasarımlar olacak. Bunlar arasında çeşitli yarışmalar olacak, en iyi tasarımlar seçilecek. Tescilli Markalar Derneği tarafından bir ödül verilecek. 9 AVM’de tüm etkinliklerimiz gerçekleştirilecek. Toplamda 200’e yakın yerli ve yabancı tasarımcı, 15’e yakın sanatçı ve sergi, 150 civarında atölye ve sohbet programı, 30’u aşkın müzik ve dans performansı sergilenecek” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da İstanbul’un dünyada hak ettiği yere gelmesi için çalıştıklarını ifade etti.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...