'Yusuf'u almaya güçleri yok'

Düzenleyen:
'Yusuf'u almaya güçleri yok'

SPOR Haberleri

Türk futbolunun önemli bir oyuncu kazanacağını belirten Çubukçu, genç yıldızı satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi

Trabzonspor’da formayı kaptıktan sonra millî takıma kadar yükselen ve çıktığı ilk maçta da asist yapan Yusuf Yazıcı gündemden düşmüyor. Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Türk futbolunun Yusuf Yazıcı gibi önemli bir oyuncuyu kazandığını, bu futbolcu üzerindeki transfer söylemlerinin bir kenara bırakılması gerektiğini söyledi. Yusuf Yazıcı’nın Trabzonspor’un kendi değeri ve evladı olduğunu dile getiren Çubukçu “Kısa süre içerisinde millî takıma yükselmesi camiamızda mutluluk meydana getirmiştir. Gelecek sezon zirve kadrosu için uğraş verirken Yusuf Yazıcı’yı satmak gibi bir düşüncemiz olamaz. 2022 yılına kadar oyuncumuzla sözleşme yaptık. Yusuf Yazıcı, Trabzonspor’un önemli parçalarından biri hâline geldi. Bu futbolcuyu almaya kimsenin gücü yetmez” diye konuştu.
Transferler yolda
Ahmet Çubukçu yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının da sürdüğünü dile getirdi.  Transfer döneminin henüz başlamadığına dikkati çeken Çubukçu “Eksik mevkilerimizi biliyoruz. Az ancak öz futbolcu transferi yapacağız. Alacağımız futbolcular takımda direkt oynayacak, takıma katkı sağlayacak isimler olacak” ifadelerini kullandı. Devre arasında Joao Pereira, Olcay Şahan, Emmanuel Mas, Hugo Rodallega gibi oyuncuların takımda direkt forma giydiğini ve ikinci yarının başlamasıyla büyük katkı sağladığını vurgulayan Çubukçu “Bu tarz transferleri sürdürmek için gayret sarf ediyoruz. Taraftarlarımız merak etmesin. Herkes sahada Trabzonspor’a yakışır bir takım görecek” yorumunu yaptı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...