Kılıçlar çekildi

Düzenleyen:
Kılıçlar çekildi

SPOR Haberleri

Süren: “Loca haberiyle beni itibarsızlaştırmaya çalıştınız. Neden? Sizleri eleştirdiğim için” Özbek: “Yönetimi karalamak, zan altında bırakmak beyhude bir davranıştır”

Galatasaray’ın haziran ayı divan kurulu toplantısına Başkan Dursun Özbek ile eski başkan Faruk Süren arasındaki gerilim damgasını vurdu. Geçen hafta bir gazetede “Locanın keyfini Süren başkan” başlığıyla yayınlanan haberde, Süren’in kendisine ait locasının ücretini 3 yıldır ödemediği belirtilmişti. Süren dün divan kurulunda yaptığı konuşmada, böyle bir durumun söz konusu olmadığını, kulüpten hiçbir bildirim almadığını belirtip “Böyle bir şey olsa dahi insan telefon açıp sormaz mı? Bu haber kulüpten servis edilmiş. Bu bir itibarsızlaştırmadır. Çünkü zaman zaman mevcut başkanı ve yönetimi eleştiren demeçler verdiğim için. G.Saray’ın çözüm bekleyen, sadece yönetime bırakılmayacak daha büyük sorunları var. Bu sorunlar varken sayın başkan ve yönetimi, eski başkanı itibarsızlaştırmaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.
Özbek’ten cevap
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süren’in sert sözlerine aynı tonda karşılık verdi. Özbek, “Faruk Süren bana konuyla ilgili bir mektup yolladı. Mektubun içeriği zehir zemberek. 2013’te yapılmış bir hareket, bugün ne beni ne de yönetimimi hiç ilgilendirmez. Kaldı ki bu tip haberleri servis etme hiç bizim tarzımız değil. İtibarsızlaştırma deyince bu da bizim tarzımız değil. Ama mevcut başkanı ve yönetimi itibarsızlaştırma çabaları, konuşmaları kimin eseri, kim bunu yapıyor hepiniz biliyorsunuz. Beyhude yere yönetimi suçlamak için yapılan bu açıklamayı teessüfle karşılıyorum. Bizim Galatasaray’a şampiyonluklar yaşatmış Faruk Süren gibi bir başkana ancak saygımız olur. Basına açık bir toplantıda bunu paylaşmak, bugünkü yönetimi karalamak, zan altında bırakmak, beyhude bir davranıştır” sözlerini kullandı.     >Burhan Can Terzi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...