Yeni aday Carrillo

Düzenleyen:
Yeni aday Carrillo

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler şimdi de Monaco’nun Arjantinlisine göz dikti. İlk görüşme olumlu

M.EMİN ULUÇ

Gün geçmiyor ki, Fenerbahçe’nin adı yeni bir golcü ile anılmasın. Emenike’nin kalemini kıran, Sow konusunda Al Ahli’den haber bekleyen sarı-lacivertliler, golcü takviyesi için transfer pazarının altını üstüne getiriyor. İngiltere’de Lucas Perez, Batshuayi, Ahmed Musa ve Mitrovic için girişimlerde bulunan Fenerbahçe, şimdi de Monaco’nun Arjantinlisi Guido Carrillo’yla temasa geçti. Fransız ekibiyle Nabil Dirar pazarlığı yapan sarı-lacivertli yöneticilerin, 26 yaşındaki Tangocu için de nabız yokladığı ve olumlu cevap aldığı öğrenildi. Fenerbahçe’nin satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği 1.91’lik Carrillo, geçen sezon 31 kez giydiği Monaco forması altında 8 gol, 5 asistlik performans sergiledi. 
Öte yandan Fenerbahçe, 29 yaşındaki Fildişili golcü Seydou Doumbia için de Roma’ya teklif götürdü. Sarı-lacivertliler, geçen sezon kiralık oynadığı Basel’de 34 maça çıkan ve 21 gol, 2 asistle oynayan Doumbia için Roma’ya 3 milyon avro’luk yıllık ücretini karşılamanın yanı sıra 1.5 milyon avro da kiralama bedeli teklif etti. İtalyan ekibinin CSKA, Newcastle ve son olarak Basel’e kiraladığı golcüyü bu sezon da Fenerbahçe’ye gönderebileceği öğrenildi. Bu arada Kjaer’in ayrılma ihtimaline karşı stoper pazarını da incelemeye alan Fenerbahçe ilk sıraya Marsilya’dan Rolando’yu yazdı. Aykut Kocaman’ın ilk döneminde de istediği 31 yaşındaki Portekizlinin yanı sıra, Hollandalı İndi ve Meksikalı Diego Reyes de sarı-lacivertlilerin listesinde.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...