Beşiktaş'tan 'belge geldi' yalanlaması

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Beşiktaş'tan 'belge geldi' yalanlaması

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Şike soruşturmasıyla ilgili olarak UEFA Disiplin Kurulu'na sevkedilen Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin duruşmalı savunmalarının üzerinden 3-4 gün geçmesine rağmen heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Şike soruşturmasıyla ilgili olarak UEFA Disiplin Kurulu'na sevkedilen Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin duruşmalı savunmalarının üzerinden 3-4 gün geçmesine rağmen heyecanlı bekleyiş sürüyor. nbsp;Türkiye'de başta Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ve Beşiktaş olmak üzere tüm spor camiası adeta nefesini tuttu UEFA'nın kararını beklerken, 'UEFA kararını verdi. Belgeler de kulüplere ulaştı.' haberinin doğru olmadığı ortaya çıktı. nbsp;Beşiktaş kulübünden bir yetkili, internet sitelerine düşen ve son dakika haberi olarak verilen 'UEFA kararı Fenerbahçe ve Beşiktaş'a ulaştı' haberinin doğru olmadığını söyledi. İsminin açıklanmasını isteyen kulüp yetkilisi, "Ben dünden beri hem bilgisayarımın hem de faksın başındayım. Bize gelen bir karar yok. Fenerbahçe'ye ya da Futbol Federasyonu'na gelmiş olabilir belki ama Beşiktaş olarak bize gelen bir belge yok." dedi.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...