Galatasaray'da Candan Erçetin sürprizi

Galatasaray'da Candan Erçetin sürprizi

SPOR Haberleri

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun görev dağılımını yaptığı toplantıda sanatçı Candan Erçetin, Galatasaray Başkan Yardımcılığına seçildi

Galatasaray Kulübü'nde gerçekleştirilen olağanüstü seçim genel kurulunda belirlenen yeni yönetim kurulu görev dağılımı yaptı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, yeni yönetim kurulunun dün gerçekleştirdiği ilk toplantısında görev dağılımı yaptığı belirtilirken, Ünal Aysal başkanlığındaki yönetimde ikinci başkanlığa Özkan Olcay'ın getirildiği kaydedildi. Yönetimde başkan yardımcılığı görevlerini Ümit Özdemir ile Candan Erçetin'in üstleneceği, Adnan Nas'ın genel sekreter, Şükrü Ergün'ün ise kulüp sözcüsü olduğu bildirildi.
Yönetim kurulunda yer alan isimlerden Sedat Doğan, Aka Gündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Mete İkiz, Mehmet Cibara, Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet İpekdokuyan, Mehmet Karlı, Necati Demirkol ve Ebru Köksal için herhangi bir görev tanıtımı yapılmadı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...