Araç kiralama talepleri artmaya başladı!

Düzenleyen:
Araç kiralama talepleri artmaya başladı!

YAŞAM Haberleri

Araç kiralamaya yönelik talepler daha da artmaya başladı. Bunun sebebi, hem masrafların daha az olması hem de daha fazla konfor sunmasıdır.

Özellikle uzun yolculuklar için şahsi araçla yol almanın vereceği yorgunluk ve yakıt masrafı kimse için çekici değildir. Bunun yerine, uçak yolculuğunun yapılması ve havalimanından gidilecek yerlere araç kiralayarak devam edilmesi daha az masrafı ifade ediyor. Siz de araç kiralama fırsatlarından yararlanarak bahsedilen avantajlara sahip olabilirsiniz.

Vivi araç kiralama arama motoru Genel Müdürü İbrahim Yılmaz yaklaşan yaz sezonu ve bayram dönemleriyle alakalı detayları aktardı. Araç kiralama döneminin önümüzdeki yaz aylarında çok yoğun olduğunu belirterek, “Az masraf çok daha fazla konforun” nasıl sağlayabileceğinizi anlatıyor.

Seyahate çıkmadan önce yaptığınız planlar arasında mutlaka araç kiralama da olmalıdır. Böylelikle gideceğiniz şehirdeki gezilecek noktaları daha hızlı ve özgürce gezebilirsiniz. En uygun aracı kiralamak içinse yapmanız gereken www.vivi.com.tr gibi online araç kiralama siteleri üzerinden karşılaştırmalı olarak aracınızı kiralamaktır. En iyi fiyat garantisinin verildiği arama motoru sisteminde seyahat etmek istediğiniz bölgedeki en iyi ve güvenilir rent a car firmalarının araçları ve fiyat teklifleri sıralanır. Size düşen ise, en uygununu seçmek ve bir an önce rezervasyonunu yaptırtmak.

Ayrıca yaz sezonlarında ekonomik araç ile üst sınıf araçlar arasında çok fazla fiyat farkının olmadığını belirten Yılmaz, size uygun aracı bulduktan sonra mutlaka bir düşük ve bir üst segmentteki fiyatları da kontrol etmeniz gerektiğini hatırlatıyor. Ayrıca araç fiyatlarının çıkış tarihine göre değiştiğini, mutlaka 2-3 farklı çıkış tarihi seçerek arama yapmanız gerektiğini belirtiyor.

Geçici durumlara en iyi çözüm araç kiralamadır

İnsanın her zaman araca ihtiyaç duyması söz konusu değildir. Araç alıp, kapıda yatması ve ekstra masraflarla cebinizi boşaltmasını iyi karşılamayabilirsiniz. Ancak her ne kadar aracınız olmasa da ihtiyaç duyulan günler için mutlaka araç kiralama hizmetinden faydalanmalısınız. Bir düğün veya bir arkadaşla yapılacak gezintiler için araç kiralamak oldukça mantıklı ve konforlu bir seçimdir.

Ailecek yapılacak seyahatlerde de araç kiralamak bir çözümdür. Uçakla veya otobüsle çekilecek bir zahmeti göze alamıyorsanız, araç kiralayarak konforlu bir seyahati kendinize ve ailenize sunabilirsiniz. Üstelik birçok bavulun otobüs veya havayolu seyahatinde sıkıntı oluşturabileceği ihtimali de söz konusuyken araç kiralamak çok daha isabetli bir tercih olabilir.

Ailecek gideceğiniz seyahatler için lazım olacak geniş bir araç veya arkadaşınızla yapmayı planladığınız birkaç günlük kaçamak için en uygun araç fırsatlarına Vivi araç kiralama ile sahip olabilirsiniz. Birçok rent a car firmasının fiyat ve araç bilgilerine sahip olan Vivi.com.tr, en iyi fiyat garantisi sunan online araç kiralama sitesidir.  Son olarak Yılmaz uyardı. “Bayramlar da %100 doluluk ile çalışan rent a car firmaları için mutlaka önceden rezervasyon yaptırmalısınız.” dedi.

Kaynak: vivi.com.tr

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...