Kılıçdaroğlu'ndan polise, 'Emirlere uymayın zamanı gelince hesabını verirsiniz'

Kılıçdaroğlu'ndan polise, 'Emirlere uymayın zamanı gelince  hesabını verirsiniz'

Politika Haberleri

Kılıçdaroğlu'ndan polise, 'Size verilen kanunsuz emre uymayacaksınız, o emirlere uyarsanız gün gelir hesabını verirsiniz' diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, baskının olduğu yerde mal varlığının da güvencesinin olmadığını söyledi. Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, iş adamlarına seslenerek, "Sizi, kaygılarınızı anlıyoruz ama bir şeyi iyi bilmek gerekiyor. Eğer bir ülkede özgürlük ve demokrasi yoksa kazandığınız paraların bir önemi yok. Özgürlük ve demokrasi içinde mallarınızın güvencesi olur. Ödediğiniz vergilerle kıvanç duyarsınız. Baskının olduğu yerde mal varlığının güvencesi yoktur. Bir gece diktatör karar alır, TMSF gelir bütün mal varlıklarınıza el koyar. Bunu sakın unutmayın" dedi. Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı olaylarında orantısız güç kullandığını iddia ettiği polislere seslenerek, "Siz Recep Tayyip Erdoğan'ın değil, halkın polisisiniz. Ellerinde karanfillerle Taksim'e çıkanlar sizin düşmanınız değil. Onlar size taş atanlara engel olmaya çalıştılar. Size verilen kanunsuz emre uymayacaksınız, o emirlere uyarsanız gün gelir hesabını verirsiniz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...