Kamyon terörü bitmiyor!

Düzenleyen:
Kamyon terörü bitmiyor!

YAŞAM Haberleri

Hafriyat kamyonu terörü her geçen gün artıyor. Belirli saatler aralığında trafiğe çıkması gereken sürücüler, kural tanımayınca felaketler de beraberinde geliyor. Hafriyat kamyonları yollarda dehşet saçmaya devam ediyor.

Son zamanlarda birçok insanın ölümüne sebep olan kamyon vakalarına her gün yenileri ekleniyor. İstanbul’da sabah saat 06.00 ile 10.00 akşam saat 16.00 ile 22.00’de trafiğe çıkması yasak olan sürücüler, kural dinlemiyor. Hâl böyle olunca kazalar da beraberinde geliyor. Dün yine hafriyat dehşeti yaşandı. Şanlıurfa Akçakale yolunda, tur minibüsü kavşağa girmeye çalışan kamyonla çarpıştı. Minibüsün içindeki 15 kişi yaralandı. 

Önceki gün de Kocaeli İzmit’te kamyon şoförü Yavuz Eren Ş. yeşil ışığın yanmasıyla birlikte gaza bastı. Sürücü, önündeki Ahmet Azaklı idaresindeki otomobile arkadan çarptı. Bu esnada otomobilde bulunan Pınar Azaklı (34) paniğe kapılarak 8 aylık bebeğiyle birlikte indi. Kamyon, genç kadın ve kucağındaki bebeğini ezerek öldürdü. 
Yine cuma günü İstanbul Beykoz’da Riva yolunda hafriyat yüklü kamyonla ilerleyen Hanefi Akyasan, direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, kavşakta bekleyen bir otomobile daldı. Neyse ki can kaybı yaşanmadı.
 16 Haziran’da ise, İstanbul Arnavutköy Eski Edirne Asfaltı üzerinde yolun karşısına geçmek isteyen Berfin Kantarkıran (17) hafriyat kamyonunun altında kalarak hayatını kaybetti. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...