Galatasaray bombayı patlattı

Galatasaray bombayı patlattı

SPOR Haberleri

Farfan ile kesin anlaşma sağlayan sarı kırmızılılar, Schalke kulubü ile bonservisin ödeme şartları ve süresi için görüşmelerini sürdürüyor.

Farfan ile kesin anlaşma sağlayan sarı kırmızılılar, Schalke kulubü ile bonsevisin ödeme şartları ve süresi için görüşmelerini sürdürüyor. G.Saray Başkanı Ünal Aysal son günlerde olağanüstü seçim nedeni ile transfer ile ilgili birçok açıklamada bulunmuş ve yeni oyuncuların hazırlık kampına katılacağı müjdesini vermişti. Ancak sarı kırmızılı kulüp Chedjou ve Sivasspor'dan bonservis bedelsiz transfer edilen Erman Kılıç dışında transferde fazla yol alamadı. Melo'nun transferinde vazgeçme noktasına gelinirken, Gökhan İnler, Kerim Frei ve Carlinhos, Nany transferleri ise stop etti. Bu arada Shalke'nin Perulu kanat oyuncusu Jefferson Farfan'ın transferinde önemli yol alındı. Farfan ile kesin anlaşma sağlayan sarı kırmızılılar, Shalke kulubü ile bonsevisin ödeme şartları ve süresi için görüşmelerini sürdürüyor. Farfan'ın transferinin kısa bir süre içinde olumlu sonuçlanması bekleniyor. (DHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...