Öztekin: Sevgi ve saygı şart!

Düzenleyen:
Öztekin: Sevgi ve saygı şart!

SPOR Haberleri

“Takım olmalıyız, bunun için de birbirimizi sevmeliyiz. Tabii bunun yanında çok çalışmalıyız”

Yasin Öztekin Slovakya’daki kampta basının karşısına çıktı. Sarı-kırmızılı takımla bir yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan 30 yaşındaki futbolcu, “Kafamın rahat olması için o konulara noktayı koymak lazım. Burada mutluyum ve inşallah futbolu da burada bırakırım” sözleriyle yönetime mesaj gönderdi. 2014-15 sezonundaki şampiyonluğa değinen Yasin, “Çok iyi değildik belki ama takım olarak oynuyorduk. Zaten takım olduktan sonra başarı kendiliğinden geliyor. Takım olamazsan şampiyon da olamazsın, kupalar da kazanamazsın. Takım olup; yine kupaları almak istiyoruz” dedi.
Riekerink’e mesaj
Yasin “Geçen yıl takım olamamış mıydınız” yönündeki soruya ise, “Takım olmak için birbirini sevmen lazım. Saygılı olman lazım. Bir de iyi çalışman lazım. Bunları yapamazsan takım olamazsın. Önce sevgi ve saygı sonra da iyi çalışmak şart... O zaman başarı kendiliğinden gelir” ifadeleriyle geçen sezonki problemleri resmen dile getirmiş oldu. Tecrübeli futbolcu aynı zamanda takımı yeterince çalıştırmadığı yolunda eleştirilere maruz kalan Riekerink’e de mesaj gönderdi.. 

Yasin’den inciler
∂ Bruma ve Podolski geçen sene çok iyi oynadılar ama şampiyon olamadık. 
∂ İlk senemde Sneijder ile uyumum çok iyiydi. Belhanda klas ve teknik biri.
∂ Sinan Gümüş kaliteli bir oyuncu, oynamadığında biraz kafasına takıyor. 
∂ Küçükken hayalini kurduğum bir takımdayım, burada bırakmak istiyorum. 
∂ Her maçta elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.   Hırslı biriyim. 
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...