Bursaspor'da hukuki denetim süreci

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'da hukuki denetim süreci

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor, denetim ve şeffaflık yaklaşımını hukuki süreçlere de taşıma kararı aldı.

Bursaspor yönetim kurulu üyeleri, her alanda temel prensip olarak belirlediği şeffaf ve denetlenebilir yönetim anlayışını denetim firması KPMG International ile yaptığı protokolle hukuki süreçlere de taşıma kararı aldığını açıkladı. Uzman hukukçular, Bursaspor'un son iki sezondaki tüm hukuki süreç ve sözleşmeleri ile hukuki işlemlerini inceleyerek, spor hukuku ve genel hukuk kuralları çerçevesinde analiz edecek. Kulübün hukuki denetimini yapmak üzere Türkiye'nin spor hukuku alanında önde gelen hukukçulardan bir heyet oluşturuldu.HUKUKİ DENETİM KURULU
Hukuki denetim kurulunda Bursa Barosu Başkan Yardımcısı Av. İsmail Metin, Eski TFF Tahkim ve Etik Kurulu Üyesi ve - Eski TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Üyesi Av. Halil Tomruk ve Av. Sarper Sarp yer alacak. Mali ve vergi denetimlerini yapacak KPMG firması ile koordineli olarak yürütülecek bu denetimler sonucu hazırlanacak hukuki denetleme raporu resmi yayın organları aracılığıyla kamuoyuna aktarılacak.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...