Fenerbahçeli yıldızlar forma tanıtımında coştu

Düzenleyen:
Fenerbahçeli yıldızlar forma tanıtımında coştu

SPOR Haberleri

Yeni formaları çok beğendiklerini söyleyen takımın yenileri Dirar, Valbuena ve Ekici “Taraftarımız rahat olsun bu sezon şampiyon biziz” mesajı verdi

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’nin yeni sezon formalarının tanıtımı Topuk Yaylasında yapıldı. Sarı-lacivertli takımın bu sezon giyeceği 3 formayı, yeni transferler Nabil Dirar, Mathieu Valbuena ve Mehmet Ekici tanıttı.  Fenerbahçe’nin klasik çubuklu formasını Mehmet Ekici tanıtırken “En çok bu formayı sevdim. Bu formayla şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Gurur duyuyorum bu formayı taşıdığım için. Taraftarımızın içi rahat olsun. Bu sezon şampiyon olup formaya dördüncü yıldızı taktıracağız” diyerek iddialı konuştu. Sosyal medyada taraftarın çok beğendiği sarı formayı tanıtan Dirar da “Çok hoşuma gitti. Materyal olarak son derece hafif. Kendimi içinde çok rahat hissettim. Umarım bütün formalar bize bu sezon şans getirir. Şampiyon olacağımıza inanıyoruz” açıklamasını yaptı.
Motivasyonumuz üst düzeyde
Güzel formaların oyuncuları motive ettiğini ifade eden Valbuena ise Fenerbahçe’nin renklerinin harika olduğunu söyleyerek “Üç forma da çok iyi şekilde dizayn edilmiş harika formalar. Bütün oyuncular yeni formaları merak eder. Ben üçünü de çok beğendim. Şu anda takım olarak çok motive olmuş durumdayız. Takımızı şampiyonluğa ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızın desteğiyle büyük başarılara ulaşacağız” ifadelerini kullandı. Takımda yeni olmasına rağmen arkadaşlarıyla çabuk kaynaştığını söyleyen Fransız yıldız, “Çok çalışan ve ciddi bir takım buldum burada. Hocamız da en ince detaylarla ilgileniyor. Saha içinde ve dışında eğer iyi anlaşırsak farkı oluşturan noktayı buluruz. Taraftarlarımızla birlikte kupalar kazanmak için sabırsızlanıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...