Egemen Bağış, 'İç işlerine karışmıyoruz'

Egemen Bağış, 'İç işlerine karışmıyoruz'

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Ticaret Odası'nı ziyaret eden Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 22. faslın açılmasını değerlendirdi.

İstanbul Ticaret Odası'nı ziyaret eden Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 22. faslın açılmasını değerlendirdi. Almanya'da seçimlerin yaklaştığını, bunun için de partilerin farklı manevraları olabileceğini belirten Bağış, "Buna nbsp;anlayış gösteririz. Bizim işimiz Almanya'nın iç işlerine karışmak değil. Almanya'da seçmen sandığa gider ve kendi tercihleri çerçevesinde oyunu kullanır. nbsp;Sayın Merkel'in de açıkladığı gibi Türkiye ve Almanya iki müttefiktir. Her konuda hemfikir olmak zorunda değiliz" dedi. Bağış, İstanbul belediye başkan adaylığı ile ilgili olarak da takdir hakkının partisinde ve genel başkanda olduğunu söyledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...