Bravo Fulya

Düzenleyen:
Bravo Fulya

YAŞAM Haberleri

LYS’de 5 puan türünde de ipi göğüsleyen genç kız “Herkes bana destek oldu. Engelleri bir bir aşıp hedefime ulaşacağım” dedi

Meram Anadolu Lisesinden mezun olan 19 yaşındaki doğuştan görme engelli Fulya Akkaya, LYS’de TM1-TM2-TM3-TS1-TS2 olmak üzere 5 puan türünde de Türkiye birincisi olmayı başardı. Çok mutlu olduğunu ve kendisine birçok insanın destek verdiğini belirten Fulya Akkaya “Öğretmenlerim, arkadaşlarım, ailem hep yanımdaydı. En başta onlara teşekkür ederim. 12 yıl boyunca çok çalıştım. Emek verdim. Kendimi geliştirmek, bilgi almak için uğraştım. Bundan sonra da öyle olacak. Varlığımın bilincinde olarak devam edeceğim hayata. Kendi potansiyelimi keşfedeceğim. Önüme çıkan engelleri bir bir aşacağım” dedi. Öte yandan Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2017-ÖSYS tercih işlemlerinin 18 Temmuz’da başlayacağını ve 26 Temmuz’da sona ereceğini bildirdi. Adaylar tercihlerini, bu tarihler arasında kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin ais.osym.gov.tr” internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacak. Başvuru merkezlerinden tercih işlemi yapılmayacak. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...